Safran Mutfakta-Yemekler

Çarşamba, Mayıs 11, 2011

Balzamik Sirke ve Hardal Soslu Tavuk Göğsü

Malzemeler

2 bütün tavuk göğsü
2 yemek kaşığı balzamik sirke
1 çay kaşığı hardal
1 kase yarım yağlı veya yağsız yoğurt
4 tane kornişon turşu
tavuğa tat vermek için kekik, tarçın, kimyon ve karabiber

Yapılışı

Tavuk göğsünü küçük parçalara ayırıp 1/2 su bardağı su ile kısık ateşte teflon tavada pişirelim... Üzerine kekik, tarçın, kimyon ve karabiber ekleyip tatlandıralım... 1 kase yoğurdumuza hardalı, balzamik sirkeyi, minik doğradığımız kornişonları ekleyip karıştıralım ve sos kabına alalım, yanında tavuklarla beraber servis yapıp, afiyetle yiyelim...

Etiketler: